Хо.Ре.Ка. 

След повече от десетилетие на сътрудничество с управители в областта на Хо.Ре.Ка, водени от високата ни лична отговорност и неспирния стремеж към развитие, в „Дива 691“ усъвършенствахме продукти и услуги, който най-точно да отговорят на нуждите на нашите клиенти.

Висококачестената професионална химия от марката Hit Plus позволява на съдомиялните и чашомиялните машини да постигат максимални резултати, а за улеснение на клиентите ни предоставяме напълно безплатно на тяхно разположение дозиращи системи и осигуряваме необходимите консултации и техническа поддръжка.


Доверете се на нашите Дозиращи Системи и Профелирани Техници за Вашият успех 

«Дива 691» ООД предоставя на своите партньори дозиращи системи и професионална химия от най-високо качество за нуждите на пералните стопанства.


Основните принципи, залегнали при създаването на професионалните перилни продуктите от марките Coral и Hit Plus, са:
– Безупречни резултати 
 
– Минимални концентрации 
– Безопасна употреба

«Дива 691» ООД осигурява на своите клиенти безплатно ползване на дозиращи системи за професионални съдомиялмни, чашомиялни и тунелни машини, чиято употреба позволява дозиране на препаратите по предварително зададена формула без необходимостта от човешка намеса.

За да гарантираме безпроблемното функциониране на дозиращите системи и удовлетворяващите резулатати от работата на съдомиялните и чашомиялните машини, нашите партньори могат да използват безплатно услугите на:

  • Профилиран техник – подсигурява безупречната работа на машините, извършва профилактика и предоставя консултации относно дозирането
  • Обучен във външни центрове химик – консултации и контрол на качеството

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТ

Може да ни пишете или да ни откриете в социалните мрежи

Translate »