БЕЗКОМПРОМИСНИ В КАЧЕСТВОТо и в поетите срокове 
стремеж към перфекност на всеки продукт 
ИНОВАТИВНИ във всяко действие
ДИВА 691 ЕООД

Намерете сигурен партньор в Дива 691 и иновациите които предлагаме.

Дива 691 е български производител с над 15 години опит в областта на битовата химия, продуктите с грижа за автомобила, натурална козметиката и иновативните продукти.

Продуктовите линии Bio Corali и Miracle Woman предоставят на потребителите възможността да се насладят на висококачествена натурална козметика, богата на масло от Naturika.

Дълготрайните аромати на парфюмите 

Success и Amour Noir биха могли да задоволят и най-изтънчения и изискан вкус, тъй като предизвикват незабавна емоционална реакция, оставят следа от елегантност и гарантират мощно лично присъствие.


About us

Битова химия от „Дива 691“ ООД

За нуждите на клиентите ни създадохме марките HIT Plus и BN Professional, които предлагат широко разнообразие от професионални и силно концентрирани хигиенни препарати.

 Без фосфати

 Регистрирана по всички

европейски стандарти – GNP

 Щадяща ръцете

 Бързо, лесно и ефективно почистване

 Подходяща за Хо.Ре.Ка

АВТОКОЗМЕТИКА ОТ „Дива 691“ 

През последните 15 години „Дива 691“ ООД се утвърди като един от водещите български производители в областта на битовата химия, козметиката, автокозметиката и иновациите.

За нуждите на нашите клиенти създадохме и развихме продуктите от марките BN Professional и Auto Hit, които предлагат висококачествена автокозметика и осигуряват комфорт и сигурност по време на пътуване.

Богатата гама от продукти на „Дива 691“ е произведена по съвременна иновативна техология и е подходяща за третиране на всички видове автомобили и автобои.

Индустриална химия и дозиращи системи за префеционални перални машини

«Дива 691» ООД предоставя на своите партньори дозиращи системи и професионална химия от най-високо качество за нуждите на пералните стопанства.

Основните принципи, залегнали при създаването на професионалните перилни продуктите от марките Coral и Hit Plus, са:

 Безупречни резултати

 Минимални концентрации

 Безопасна употреба


Информация за контакт

Може да ни пишете или да ни откриете в социалните мрежи 

Translate »